• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Gaziantep’te uyuşturucu ve hırsızlık operasyonu: 5 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kentte uyuşturucu satıcılarına ve hırsızlık şüphelilerine yönelik operasyonlar yapıldığı belirtildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından narkotik suçlarla mücadele kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Nizip ilçesinde 7 eve operasyon düzenlendiği bildirildi.

Operasyonda evlerde yapılan aramalarda, 90 gram uyuşturucu madde, 3 adet tabanca ve 55 adet fişeğin ele geçirildiği, gözaltına altına alınan 6 şüpheli hakkında yasal işlemin başlatıldığı ifade edildi.

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ise Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde malvarlığına karşı işlenen suçlara yönelik yapılan çalışmalarda, 2 evden, 5 otodan hırsızlık, 1 işyerinden hırsızlık, 1 oto ve motosiklet hırsızlığı ile 1 yağma olmak üzere toplam 11 ayrı olayı gerçekleştiren ve çok sayıda suç kaydı bulunan 10 şüphelinin suçüstü yakalandığı aktarıldı.

Çalıntı malzemelerin ele geçirildiği operasyonlarda gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5’inin tutuklanarak cezaevine konulduğu, 4'ü hakkında adli kontrol kararının verildiği, 1 şüphelinin ise serbest bırakıldığı kaydedildi.

Aranan şahısların yakalanmasına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde eş zamanlı olarak 130 adreste yapılan aranan şahıslar uygulamasında, farklı suçlardan aranan 20 kişinin yakalanarak adli mercilere teslim edildiği belirtildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir