• DOLAR 34.221
  • EURO 38.157
  • ALTIN 2898.32
  • ...
Babacan'dan Kılıçdaroğlu'nun fatura çıkışı hakkında açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP Lideri Kemal Kılçdaroğlu'nun elektrik faturalarını ödemeyeceğini söylemesinin ardından başlayan tartışma sürüyor. Kılıçdaroğlu'na bir destek de Millet İttifakı ortaklarından DEVA Partisi Lideri Ali Babacan'dan geldi.

Babacan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "31 Aralık zamları geri çekilene kadar hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim" açıklamasına ilişkin, protesto ve boykot hakkının vatandaşların en doğal, anayasal hakkı olduğunu söyleyerek desteklediğini belirtti.

Partisinin Ekonomi ve Finans Politikaları Eylem Planı'nı açıklamak için basın mensuplarının ve kameraların karşısına geçen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a, Kılıçdaroğlu'nun "Bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim." ifadeleri soruldu.

"PROTESTO EN DOĞAL HAK"

DEVA Partisi Lideri de, protesto ve boykot hakkının vatandaşların en doğal, anayasal hakkı olduğunu belirterek, "Elektrik faturaları gerçekten olumsuz etkiliyor. Vatandaşlarımızın karşı çıkması gereken bir uygulama bu. Demokrasilerde protesto önemlidir. Protestoların yasalarda gösterildiği gibi yapılması gereklidir. Doğaldır." dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir