• DOLAR 32.207
  • EURO 34.936
  • ALTIN 2410.006
  • ...
Kara yollarında son durum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Kocaeli-Yalova yolunun 7. kilometresinde sinyalize kavşak çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

2-Muğla-Kale yolunun 24-27. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3-Belören-Hadim yolunun 14-17. kilometreleri arasında Eyiste Viyadüğü yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4-Melenağzı-Akçakoca yolunun 6. kilometresinde heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Trafik güvenliği nedeniyle; İstanbul istikametine gidecek olan ağır tonajlı taşıtlar Akçakoca -Düzce yoluna, İstanbul istikametinden gelen ağır tonajlı taşıtlar Kocaali-Hendek yoluna yönlendirilmektedir.

5-İslahiye-Hassa-Kırıkhan yolunun 24-28. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6-Manavgat-Alanya-Gazipaşa yolunun 47. kilometresinde meydana gelen yol çökmesi nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

7-Çatalzeytin-Türkeli-Ayancık yolunun 29. kilometresinde (Büyükdüz Mevkii) ayol gövdesinde meydana gelen oturma nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8-Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 17-18. kilometreleri arasındaki heyelan nedeniyle Zonguldak istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Trabzon-Rize yolunun 26. kilometresinde bulunan Araklı tünelinin bölünmüş yolun her iki yönünde bulunan tüplerinde yapılacak elektrik sistemi bakım onarım çalışması nedeniyle 11.02.2022 tarih 08.00-17.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

10-Alaca-Sorgun yolunun 20-21. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü; 28-29. kilometreleri arasında ise yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir