• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan 12 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında, “dolandırıcılık, askeri ceza kanununa muhalefet, yaralama, suç eşyasının satın alınması ve trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” gibi suçlardan dolayı yakalama emri bulunan ve hapis cezaları ile aranan 12 kişinin yakalandığı bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu ifade edildi.

Öte yandan, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde malvarlığına karşı işlenen suçlara yönelik yaptığı çalışmalarda, 3 işyerinden ve bir kurumdan hırsızlık ile 2 yağma olmak üzere toplam 5 ayrı olayı gerçekleştiren 6 şüphelinin düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı kaydedildi.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, çalıntı malzemelerin ele geçirildiği, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4’ünün çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu, bir şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildiği, bir şüphelinin ise serbest bırakıldığı aktarıldı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir