• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Bahçesi kar dolan okul belediye tarafından temizlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karacadağ eteklerinde bulunan Karacadağ Mahallesi'ndeki Alatosun  İlkokulunun çevresi ve öğrencilerin geçiş güzergahı, bölgede etkili olan kar yağışı nedeniyle kullanılamaz hale geldi. Yer yer yarım metreyi bulan kar kalınlığı ve buz parçaları, Bağlar Belediyesi tarafından temizlenerek eğitim için elverişli hale getirildi.

Karacadağ eteklerindeki eğitim kurumunun kar yağışından dolayı elverişsiz hale gelen çevresi temizlenerek eğitimin aksamasının önüne geçildi. 1957 metre yüksekliğindeki Karacadağ bölgesinde bulunan Karacadağ Mahallesi’ndeki Alatosun İlkokulunun çevresi ve öğrencilerin güzergahı uzun yıllar sonra bölgede etkili olan kar yağışından sonra kullanılamaz hale geldi.

Okul yönetimi ve muhtar Adem Karacadağ, durumu Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na bildirerek destek talep etti. Beyoğlu’nun talimatıyla bölgeye giden ekipler kısa sürede okul çevresini ve okul kampüsünü temizleyerek eğitim için elverişli hale getirdi.

Okul yönetimi, bu sayede eğitimin aksamasının önüne geçildiğini dile getirerek Beyoğlu’na teşekkür etti. Okul yönetiminin açıklamasında, Kurumumuz yoğun kar alan yerlerden biri olan Karacadağ bölgesinde eğitim öğretim yapmaktadır. Okul bahçemizdeki yoğun kar yağışı ile ilgili köy muhtarımız Adem Karacadağ iletişime geçerek Bağlar Belediyesi destekleri ile okul bahçemizdeki karları temizledik. Öğrencilerimizin tehlikeli olan kayma riski ve ulaşım sıkıntısı bitmiş oldu." diye konuştu. (İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir