• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Heniyye'den Faslı Reyyan için taziye mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kurtarma çalışmaları ajanslar tarafından canlı yayımlanan Faslı küçük çocuğun vefatı münasebetiyle taziye mesajı yayımlayan Heniye, küçük Reyyan'ın vefatının, kurtarma çabalarını dakikası dakikasına takip eden bütün insanlığın üzülmesine sebep olduğunu vurguladı.

Mesajında Heniyye, "Kurtarma ekiplerinin fedakârca ve hassas çabalarıyla çıkarılabilen ama hayatını kaybeden bu çocuğun vefatından dolayı çok büyük bir hüzün duyduk." dedi. 

Heniyye, hem kendisinin hem HAMAS'ın hem de tüm Filistin halkının, vefat eden Reyyan'ın ailesinin ve kardeş Fas halkının acılarını paylaştığını dile getirdi. 

Fas'ın kuzeyindeki Şafşavan'ın kırsal bölgesinde 32 metre derinliğindeki bir kuyuya düşmesinden 5 gün sonra, kurtarma ekiplerinin yoğun ve hassas çabalarıyla dün akşam kuyudan çıkarıldığı duyurulan Reyyan'ın daha sonra hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

Kurtarma çalışması esnasında kurtarma ekipleri tarafından kuyuya oksijen ve hayati malzemeler verilerek çocuğun kuyu içinde yaşaması sağlanmıştı. Reyyan'ın kurtarılması çabaları tüm dünyada yakın bir ilgiyle takip edilmiş, ancak çıkarılmasından sonra hayatını kaybetmesi herkesi üzmüştü. (İLKHA)

 

 

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir