• DOLAR 32.874
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Sol Haber'den İskilipli Atıf Hoca'ya  skandal sözlerle hakaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sol Haber portalında Orhan Gökdemir'in adıyla yayınlanan bir yazıda yazmış olduğu eserler nedeniyle hedef seçilip şehid edilen İskilipli Atıf Hoca hakkında; ''İslamcı şemsiyesi ile dürtülen gerici bir zombi: İskilipli Atıf'' ifadeleri kullanıldı.

Yazdığı eserler nedeniyle mazlumane bir şekilde idam edilen  Atıf Hoca ailesinden gizli defnedilmiş  kabri 82 yıl sonra bulunmuştu. Atıf Hoca'ya iade-i itibar amacıyla harekete geçen İskilip Belediyesi, kabrinin çevresinde düzenlemeler yapmıştı. Yazıda kabri gizlenen Atıf Hoca'ya  ''halka zarar vermesin diye mezarı derin kazılmış bir gerici zombiydi. İslamcılar iktidar olunca zombiyi dürttüler ve uyandırdılar. İslamcı şemsiyesi ile dürtülüp mezarından çıkarılsa da zombi zombidir!'' denilerek hakaret edildi. 

"Tesettür-ü Şer'i" (dini örtünme), "Din-i İslam'da Men-i Müskirat" (İslam'da içki yasağı) ve "Frenk Mukallitliği -batı taklitçiliği- ve Şapka" isimli eserleriyle bazı çevrelerin düşmanlığını kazandığı için idam edilen Atıf Hoca'ya yönelik hakaret büyük tepki çekti.

Sol Haber portalında yer alan yazı İslam düşmanı zihniyetin hala tüm nefretiyle varlığını devam ettirdiğini ortaya koydu. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir