• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
“Değerli Gençler kampı” çerçevesinde gençlere ahlaki ve ibadi konular anlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gençlerin ara tatilde ahlaki ve ibadi olarak desteklenmesi, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan Müslümanlar olması için düzenlenen eğitim kampında verilen seminerlerle gençler manevi olarak desteklendi.

Erkek öğrenciler İl Müftülüğü Dar'ul Erkam Hafızlık Kur’an kursunda, Kız öğrenciler ise İl Müftülüğü Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinliklerle programa dahil edildi.

Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Taşcı kapanış konuşmasında bir araya geldiği gençlere Allaha iman ve ibadet noktasında nasihatler vererek, namazlarını kılmalarını, her fırsatta bol bol Kur’an-ı Kerim okumalarını ve Allah ömür verirse okuyup farklı alanlarda bu ülkeye hizmet ederken ahlak ve vicdan sahibi olmayı hiçbir zaman unutmamalarını dile getirdi ve öğrencileri bizlere emanet eden velilere de ayrıca teşekkür etti.

Diyanet Gençlik Koordinatörü Abuzer Kırmızı yaptığı açıklamada 1Hedefimiz daha sağlıklı, bilinçli ve imanlı gençler yetiştirmek, Ailesine, vatanına ve milletine sahip çıkan, bayrağını koruyan, Allaha ibadet ve Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa’ın (Aleyhissalatu vessellem) izinden giden gençler yetiştirmek ve onlara yol göstermek.” dedi.

Yapılan organizasyona İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Dar'ul Erkam Hafızlık Kuran Kursu Yönetici ve Hocaları, Gençlik Koordinatörü ve Manevi Danışman ve Rehber hocaları ile öğrenci velileri katıldı. Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen kampın sonunda katılım sağlayan öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek öğrenci ve velilerine teşekkür edildi. (İLKHA)

 











Bu haberler de ilginizi çekebilir