• DOLAR 32.288
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2408.194
  • ...
Batman’da jeneratör çalan hırsızlar yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, Binatlı köyünde, GSM şirketine ait bir adet 30 bin TL değerindeki jeneratörün 1 Şubat tarihinde çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde; A.E. isimli şahsın ikinci el eşya alım satımı yapılan bir internet sitesinde bahse konu jeneratörü satış yaptığı tespit edildiği bildirildi.

A.E. isimli şahsın Bayındır Mahallesi’nde ikamet ettiği evinde yapılan arama neticesinde bahse konu jeneratör ele geçirilerek GSM şirketine teslim edildiği ifade edildi.

A.E. isimli şahsın alınan beyanında jeneratörü Y.G. ve F.Ö. isimli şahıslardan aldığını belirtmesi üzerine aynı gün yapılan operasyon ile şüphelilerin yakalanılarak Batman Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiği belirtildi.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen A.E. isimli şahsa suç eşyasını satın almak suçundan işlem yapıldığı bildirilen açıklamada, F.Ö. isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, Y.G. isimli şahsın ise tutuklanarak Batman M Tipi Kapalı İnfaz Kurumuna sevk edildiği kaydedildi.(İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir