• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Siirt Umut Kervanı yüzlerce aileye yardım ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kurulduğu günden bu güne ihtiyaç sahibi ailelere umut olan Siirt Umut Kervanı, üç aylar münasebetiyle birçok aileye yardımda bulundu.

 

Yaptıkları yardım çalışmaları ile ilgili değerlendirmede bulunan Siirt Umut Kervanı Kadın Kolları Başkanı Aynur Tokdemir, manevi iklimin başlangıcı olan üç aylar münasebetiyle yıl boyunca yaptıkları yardım çalışmalarını daha da artırarak devam edeceklerini söyledi.

Üç ayların manevi anlamda Müslümanlar için değerli olduğu ve değerlendirilmesi gerektiğini belirtilen Tokdemir, bu mübarek ayların fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Yardım edilen aileler kalplerinden geldiğince vesile olanlara içtenlikle dua ettiler

120 aileye gıda ve kırmızı et yardımında bulunduklarını ifade eden Tokdemir, “Kardeşlerimizin evlerine giderken özellikle Regaib Kandillerini kutladık. Hem kendimiz hem de bize destek olan hayırseverlerimiz için dua talebinde bulunduk. Yardımları teslim ettiğimiz her aile, kalplerinden geldiğince vesile olanlara içtenlikle dua ettiler. Rabbim bu hayırları makamında kabul etsin.” ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda ihtiyaç sahiplerinin sayısında da bir artış var

Umut kervanı olarak yılın 12 ayı, mübarek gün ve gecelerinde ellerinden geldiğince hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi gördüklerini belirten Tokdemir, “Bize ulaşan yardımlar yeterli olmuyor. Özellikle son yıllarda artan gıda fiyatları ve ekonomik krizle birlikte halkımız çok büyük sıkıntılar yaşıyor ve son zamanlarda yardıma muhtaçların sayısında da bir artış var. Bu nedenle hayırsever kardeşlerimize sesleniyorum, yardıma muhtaç olanları unutmasın ve sofralarından ve ellerine ulaşan gelirden bir pay ayırsınlar."  (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir