• DOLAR 32.581
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2456.052
  • ...
Avro-Akdeniz, işgalci rejimin Uluslararası Af Örgütüne saldırmasının terör yöntemi olduğunu söyledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Uluslararası Af Örgütü dün Siyonist rejimin Filistinlilere yönelik uyguladığı düşmanca tavırları eleştiren bir rapor yayımladı. Bu rapor üzerine işgalci siyonist rejim ise yaptıklarının hesabını yapmak yerine raporu yayımlayan Uluslararası Af Örgütünü saldırmaya başladı.

Siyonist işgal rejiminin bu saldırısına eleştiren Avro Akdeniz İnsan Hakları Gözlem Merkezi, işgalci siyonist rejimin saldırısının terör yöntemi olduğunu belirtti.

Avro-Akdeniz Gözlem Merkezi, siyonist işgal rejiminin kendisine yönelen eleştirilerin önüne geçebilmek ve tepkileri engelleyebilmek için kişilere ve kurumlara tehditler savurma yöntemine başvurduğuna dikkat çekerek bunun da bir terör yöntemi olduğunu hatırlattı. 

Gözlem Merkezi, işgal rejiminin sözde Dış İşleri Bakanı Lapid'i siyonist işgalcilerin politikasını gözler önüne sunan raporu hedef alan açıklamalarından dolayı kınadı.

Merkez, sözde Dış işleri Bakanı'nın raporun gerçeklikten ve adaletten yoksun olduğu iddiasını verdiği cevapta şu ifadelere yer verdi:

İşin gerçeğinde ise işgal rejiminin politikası Filistinlilerin hayatında yaşanan realiteyle zaten fiilen ispat edilen bir gerçek olduğu için asıl gerçeklikten ve adaletten yoksun olan Lapid'in sözleridir. Utandırıcı olan da siyonist bakanın böyle bir ırkçı politikayı savunabilecek ve üstü örtülmesi mümkün olmayan bir gerçeğin üstünü örtmeye kalkışacak kadar arsızlaşabilmesidir. Uluslararası güçlerin ve onların güdümündeki rejimlerin asıl böyle bir yüzsüzlükle sarmaş dolaş olmaktan utanması gerekir.

(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir