• DOLAR 32.544
  • EURO 35.238
  • ALTIN 2465.626
  • ...
Malatya’da haklarında yakalama kararı bulunan 63 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan açıklamada, Cezmi Kartay Caddesinde bir işyerinde kumar oynayan 4 kişi ile işletmeci hakkında işlem yapılırken masada bulunan 1.150 TL’nin muhafaza altına alındığını adli tahkikat başlatıldığı kaydedildi.

Çarmuzu Mahallesinde meydana gelen Kamu Malına Zarar Verme, hırsızlık olayı ile ilgili iki şahsın kablo kesmekte kullandıkları kesici alet, çekiç ve kesilen kablo parçaları ile yakalandığı ayrıca şahısların üzerinden 0,56 gram metamfetamin ve 2 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiği belirten açıklamada, Karakavak Mahallesinde bir inşaat sahasından yaklaşık 50 bin değerinde malzemenin çalınması şüphelisinin malzemeler ile birlikte yakalandığı ve tahkikata başlandığı ifade edildi.

İnönü Mahallesinde bulunan bir aracın yapılan şase sorgusunda İzmir ilinden çalıntı kaydı olduğu tespit edildiği kaydedilen açıklamada, Çavuşoğlu Mahallesinde meydana gelen Kasten Yaralama (Darp)- Araç Kurşunlama- Mala Zarar Verme olayının şüphelilerinin yakalandığı ve tahkikata başlandığı belirtildi. (İLKHA)

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir