• DOLAR 32.459
  • EURO 34.747
  • ALTIN 2437.865
  • ...
Kemal Kılıçdaroğlu, geceliği 100 bin liralık otelden seslendi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için adı geçen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir süredir evinin mutfağından çektiği videolarla dikkat çekiyordu. Kılıçdaroğlu'nun bir otel odasında çektiği son videosunun ardından CHP İstanbul İl örgütünün paylaştığı fotoğraf ise, "halktan biri" imajına ters düştü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son zamanlarda evinin mutfağından çektiği samimi videolarıyla dikkat çekmişti. Dün de bir video yayınlayan CHP lideri, "Elimde bir rapor var. Bu rapor dünyada bir ilk. İllegal bir trol ağının nasıl çalıştığını gösteriyor. Ayrıca da isim isim deşifre ediyor" ifadelerini kullandı.

Boğaz manzaralı!

Ancak Kılıçdaroğlu'nun video paylaşımının ardından CHP İstanbul Gençlik Kollarının sosyal medya hesabından dikkat çeken bir fotoğraf karesi yayınlandı. Paylaşımda Kılıçdaroğlu'nun video boyunca oturduğu masanın bulunduğu alan geniş açıdan görüldü. Kare ile CHP liderinin Boğaz manzaralı bir otelde olduğu gözler önüne serildi. Bu durum ise CHP İstanbul örgütünün Kılıçdaroğlu'nu zor durumda bırakmak istediği söylentilerinin ortaya çıkmasına neden oldu.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir