• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
Karlıova Devlet Hastanesinde zorbalık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Karlıova Devlet Hastanesinde görevli olan Ahmet Budunoğlu adlı Diş Hekiminin sıra numarasını takip eden cihazı kullanmadan kendi isteğine göre davranıp istediği hastayı içeri alması tepkilere neden oldu.

 

Şikâyetler üzerine görüştüğümüz Diş hekimi Ahmet Budunoğlu, “İstediğiniz yere ve kişiye şikâyet edin” dedi.

 

Bunun üzerine görüştüğümüz Başhekim Hasan Polat ise, “Tamam, hallederim” demesine rağmen, hiçbir şeyin değişmediği görüldü.

 

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz mağdur hasta Senem Temiz, “Benim numaram 23 olmasına rağmen benden sonraki numarayı içeri aldı. ‘Neden, sıra benim değil mi?’ dediğim zaman da, ‘İşin ne, bekle. Ne zaman içeri alırsam, o zaman gelirsin’ dedi. Çıkan tartışmadan ardından Başhekim Hasan Polat’a gidip, şikâyetçi oldum. Başhekim, ‘Tamam, siz gidin. Arar hallederim’ dedi, ama hiçbir şey yapmadı. Hasta Hakları Birimine gittim, ancak orası da kapalıydı. Çaresiz kalınca mecburen tekrar sıraya girip bekledim. İçeri girdiğimde Dr. Budunoğlu, alay ederek, ‘Size demedim mi, bana kimse bir şey yapamaz’ dedi. Doktor hakkında Sağlık Bakanlığına şikâyette bulundum” dedi.    (Bülent Temiz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir