• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
Peygamber Sevdalılarından Teşekkür Plaketi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl Bölge Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen “Özgürlük ve Kurtuluş Önderi Hz. Muhammed (s.a.v.)” adlı Kutlu Doğum programında halkı ücretsiz olarak alana taşıyan şehir içi minibüsleri, okul servisleri, araç sahipleri ile maddi ve manevi destek veren esnafa platform yetkilileri tarafından teşekkür yemeği ve plaketi verdi.
 
28 Nisan Pazar günü Bingöl Şehir Stadyumu`nda düzenlenen mevlit etkinliği, on binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşmişti.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl Bölge Koordinatörü Serhat Bayram, halkın her yıl daha büyük bir aşk ve daha büyük bir katılımla etkinliklere iştirak ettiğini dile getirdi.
 
Bu yıl ki mevlit etkinliğinin çalışmalarına yaklaşık iki ay önceden başladıklarını ifade eden Bayram, ev ev, esnaf esnaf dolaşarak halkı etkinliğe davet ettiklerini söyledi.
 
Etkinlikte yüzlerce kişinin görev yaptığını belirten Bayram, “Kutlu Doğum etkinliğine maddi, manevi destek veren bu kardeşlerimiz bizi onure etmişlerdir. Biz onlara muhabbet ve plaketle teşekkürümüzü ifade etmek istedik. Asıl mükâfatlarını inşallah Allah (cc), ahirette verecektir. Çünkü Allah`ın Habibi ve Resulü için katkı sağlamışlardır. Özellikle halkı ücretsiz alana taşıyan toplu taşıma araçlarının sahiplerine, özel araçlarıyla taşıma yapan kardeşlerimize ve halkı ücretsiz alana taşıyan tüm kardeşlerimize, maddi desteklerini esirgemeyen esnaflarımıza, Peygamber Sevdalıları Platformu adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca, Kutlu Doğum Ayı nedeniyle indirim yapan esnaflara, etkinlikte görev yapan kardeş ve bacılarımıza, basın mensuplarına, davetimize icabet eden kanaat önderlerine, STK’lara etkinliğe katılıp veya katılmak isteyip de gelemeyen kardeşlerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.
 
Plaketlerini alanlar ise yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek, bu tür etkinliklerin daimi olması ve bu tür hayırlı işlerde her zaman kendilerinin de ellerinden geldiği kadarıyla yardımcı olabileceklerini dile getirdiler. (Yusuf Çevlik - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir