• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Rahipten Kutlu Doğuma Övgü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ALMANYA - Avrupa Peygamber Sevdalıları ve Almanya’nın Leipzig kentindeki Takva Camii’nin ortaklaşa düzenledikleri Kutlu Doğum programına davetli olarak katılan Leipzig kentindeki Thomas Kilisesi rahibi Christian Wolff, katıldığı Kutlu Doğum etkinliği ile ilgili “Saygılar” başlığı altında kaleme aldığı yazıda Takva Camii’ne ve etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

 

Camii yönetim kurulu başkanının kendisine davetiyeyi bizatihi ulaştırmasından duyduğu memnuniyeti belirten Wolff, “Etkinliğe katılmak için yola çıktığımda, neyin beni beklediğini ve ne ile karşılaşacağımı bilmiyordum, ama yine de katıldım” dedi.

 

Umut Tiyatro Grubu’nun sahnelediği ve cehalet döneminde kız çocuklarının diri diri toprağa gömülmelerini anlatan oyundan etkilendiğini vurgulayan Wolff, “Hz. Muhammed’in (s.a.v), onların hayatını kurtararak, kadın haklarını ta ilk günden beri savundu. Grubun Almanca dilinde sunumu yapmasından memnun oldum. Katıldığım programda tecrübe ettiğim güzelliklerden dolayı, saygılar, sevgili Takva Camii’  diyorum. ” ifadelerini kullandı. (Hasan Kuyuldar - İLKHA)

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir