• DOLAR 32.352
  • EURO 35.139
  • ALTIN 2308.306
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Faizi indireceğiz, enflasyon da inecek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun'de Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni'ne katıldı.

Açılış programında ekonomiye yönelik olumlu mesajlar veren Erdoğan, "Faizi indireceğiz ve indiriyoruz. Bilin ki enflasyon da inecek, daha da düşecek" diye konuştu.

CHP'nin Doğal gazda sıkıntı yaşandığı iddialarına yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Doğal gazın bir haftalık ömrü var) diyor. Ya siz ne zaman doğru konuşacaksınız? Böyle bir sıkıntımız yok. Doğal gazımız var, FSRU'muz (Yüzer LNG Depolama ve Gazlaştırma Ünitesi) var, Tuz Gölü'nün altında doğal gazımız, stoklarımız var, biz bütün tedbirlerimizi alıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, faizin düşeceği mesajını yineleyerek şu ifadeleri kullandı: "20 Aralık'ta döviz kurundaki suni dalgalanmanın önünü nasıl kestiğimizi biliyorsunuz. Bu iş milletimize zarar verecek bir yere gidiyorken harekete geçerek kura istikrar kazandırdık. Faizi indireceğiz ve indiriyoruz. Bilin ki enflasyon da inecek, daha da düşecek." (İLKHA) 

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir