• DOLAR 34.008
  • EURO 37.871
  • ALTIN 2820.65
  • ...
Malatya’da çeşitli suçlardan yakalanan 4 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğinin yaptığı çalışmalar hakkında açıklamada bulundu.

Cirikpınar Mahallesinde meydana gelen genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması-tehdit olayının şüphelisi olayda kullanmış olduğu tüfek ile Bulgurlu Mahallesinde meydana gelen ikametten hırsızlık-fuhuş için yer temin etmek olayının 2 şüphelisinin yakalandığı belirtilen açıklamada, Fırat Mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir şahsın Malatya Asliye Ceza İlamat Masasınca “Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma” suçundan 10 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğunun tespit edildiği ve adli mercilere sevk edilen 4 şüphelinin tutuklandığı belirtildi.

İş yerinden para çalma, silahla tehdit, hırsızlık, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, güveni kötüye kullanma-resmî belgede sahtecilik, gasp ve kasten yaralama gibi suçlardan 15 şüphelinin yakalandığı, bir miktar uyuşturucu ile bir tüfeğin ele geçirildiği, suçtan edilen bir miktar para ve malzemelerin muhafaza altına alındığı ve tahkikata başlandığı açıklamasında bulunuldu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir