• DOLAR 32.836
  • EURO 35.453
  • ALTIN 2515.035
  • ...
Siirt'te baz istasyonundan akü çalan hırsızlar yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk sahasında Şirvan ilçesi Pirinçli köyü mülki sınırları içerisinde bulunan baz istasyonundan, 24 Ocak 2022 günü 8 adet akünün kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındığı ihbarının alındığını bildirdi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, 24 Ocak 2022 günü hırsızlık olayını M.G., M.A. ve C.E. isimli şahısların gerçekleştirdiğinin tespit edildiği belirtildi.

Hırsızlık olayına karışanlara yönelik düzenlenen operasyonda, Şirvan ilçesi Üçyol mevkiinde durdurulan şüpheli araçta yapılan kontrolde çalınan 8 adet akü ve baz istasyonu kabin kapısını açmak için kullanılan şifreli anahtarlar ele geçirilerek şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

Gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslardan M.G ve M.A isimli şahısların 25 Ocak 2022 günü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı, C.E. isimli şahsın ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı kaydedildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir