• DOLAR 34.145
  • EURO 37.076
  • ALTIN 2954.722
  • ...
Başbakan Erdoğan: İçeriden Vurulduk!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği tarafından Shangri-la Bosphorus Hotel`de düzenlenen 6. İstanbul Moda Konferansı’nın gala yemeğine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada hazır giyimcilerin başarılı işler yaptığını belirtti. Hazır giyim sektörünün önemli sorunlarının olduğunu dile getiren Erdoğan, bunun farkında olduğunu ifade etti.

Konuşmasında Marmaray ’ın gecikmesi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, “Yeter ki bizi içeriden vurmasınlar. Bakın biz içeriden vurulmasaydık, şu anda 4 yıl önce Marmaray’ı açacaktık. Ama bizi içeriden vurdular. Marmaray’ı bitiremedik. Ne zaman bitecek? 29 Ekim’de bitecek. 29 Ekim’de inşallah Marmaray’ı açacağız. Ve Londra’yı Pekin’e bağlayacağız. Bir diğer adım da olmaz ve yapılamaz dedikleri 3. köprüdür. 29 Mayıs’ta da onun temelini atıyoruz inşallah. Şu anda sondaj çalışmaları hızla devam ediyor. Dört gidiş ve dört geliş aynı zamanda bu köprüde raylı sistem olacak. Yüksek hızlı trenin bağlantısını bu köprü ile ayrıca yapacağız.” şeklinde konuştu.

CİHAN

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir