• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
Bir Tweet ile gelen yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Günden güne kullanıcı sayısı hızla artan sosyal medya sadece eğlence ve için kullanılmıyor. Son dönemlerde ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmak için de kullanılmaya başlandı. Bunlardan en sonuncusu Batman’da yaşandı.
 
Murat Güneştekin’e twitter hesabı aracılığı ile ulaşan bir vatandaş, Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde yatan Suriyeli bir aile için yardım talebinde bulundu.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Güneştekin, “Vatandaşlarımızın her talebini ciddiyetle takip ediyoruz. Dün sosyal medya aracılığı ile gelen talep üzerine derhal sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcımız Murat Alp ve yönetimden arkadaşları Suriyeli kardeşlerimizi ziyaret etmek için görevlendirdim. Ziyaret neticesinde vücudunun çoğu yanan hastaların durumunun giderek düzeldiği öğrenildi” dedi.
 
Güneştekin açıklamasının devamında, “Hayati tehlikesi olan Suriyeli kardeşlerimize özel ilgi gösteren, başarılı bir ameliyatla onu hayata bağlayan hastane yönetimi adına Dr. Adnan Tuna’ya, ameliyatı gerçekleştiren Dr.Ömer Berberoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz. Aileye ziyaretimiz ve maddi yardımımız dışında inşallah bundan sonra da elimizden gelen desteği ve ilgiyi göstermeye devam edeceğimizi belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.
(Vedat Aydın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir