• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
Başarılı okullar ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Bitlis İl Milli Eğitim bünyesinde yapılan Toplam Kalite Yönetimi(TKY) programı kapsamında başarılı olan ilk üç okul ödüllendirildi.
Oya Havare ilköğretim okulunun toplantı salonunda gerçekleştirilen programa İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.
Programda konuşan Korkmaz, “ Sağlıklı bir toplum ve sağlıklı bir nesil ancak kaliteli bir eğitimle meydana gelebilir. Biz eğitimciler ne kadar çaba gösterirsek, o derece eğitimli ve kaliteli bireyler oluştururuz. Aileden sonra çocukların üzerinde en çok etkili olan öğretmenlerdir. Bu öğretmenleri de yönlendiren okul müdürleridir. Bunun için her okul müdürü bulunduğu okulda öğrencilerin kalitesini yükseltmek için aktiviteler yaparak, öğrencilere eğitimi sevdirmek ve onları topluma yararlı birer birey haline getirmelidir. Bu yaptığımız çalışmaların amacı da budur. Bundan sonra hangi okulda bir başarı olursa orası ödüllendirilecektir”  dedi.
Yapılan proje, aktivite ve çalışmalarda Narlıdere Yatılı İlköğretim Bölge Okulu birinci, 8 Ağustos İlköğretim Okulu ikinci, Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.
Başarılı okullara ödülleri Milli Eğitim Müdürü Korkmaz ve müdür yardımcıları tarafından verildi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)     

Bu haberler de ilginizi çekebilir