• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
"Ek ders ücretleri ödensin"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde saat 11.30'da yapılan basın açıklamasını Eğitim Sen Batman şube Başkanı Bülent Hatun okudu.

Bankalarla yapılan promosyon anlaşmasından sonra eğitimcilerin, ek ders ücretleri yatırıldığı tarihlerde defalarca mağduriyetlerle karşı karşıya kaldıklarını belirten Hatun, günler öncesinden verilmesi gereken Nisan ayına ait ek ders ücretlerinin hala ödenmemiş olduğunu bunun da sosyal yaşamını buna göre ayarlayan eğitimcileri mağdur ettiğini söyledi.

Her ayın ilk 3 günü içinde yatması gereken bir ücretin bütçesini buna göre ayarlayarak geçimini sağlamaya çalışan bir eğitimcilere hala ödenmemiş olmasının, yöneticilerin eğitimcilere verdiği değerle alakalı olduğuna değinen Hatun, "Yetkililerin eğitim emekçilerine bakış açısını düşündüğümüzde bu tür sorunlar kat be kat artacaktır.
Bizler eğitim emekçileri olarak çalışmamızı ve emeğimizin karşılığı olan ücretleri zamanında almak istiyoruz. Eğitim ve bilim emekçileri sendikası olarak emekçilerin cebine göz dikip hala bu ücreti ödemeyen yetkili ve alakası olan kurumlara buradan sesleniyoruz, bu ücretler emekçilere ödenmeli ek ders ödeme tarihleri netleşip bir düzene oturtulmalı ve bu ayın geciken ücretlerin hesabı muhakkakı sorulmalıdır" dedi. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir