• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Malatya İl Müftülüğünden Gençlik Kampı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, 12-14 yaş arası kız ve erkek gençlere yönelik 24-27 Ocak tarihleri arasında 4 günlük sürecek "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" gerçekleştirecek.

Velileri ve gençleri kampa davet eden İl Müftüsü Veysel Işıldar, kampların, pek çok öğrenme hedefinin gerçekleşmesi ve nitelikli bir manevi danışmanlık ortamı oluşturulması açısından gençlik çalışmalarında önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çekti.

Müftü Işıldar, "Kamp aracılığıyla öğrenme eğlenceli bir süreç haline getirilir, bunun yanı sıra gençlere fiziksel egzersizler, oyun ile macera deneyimlerine katılma imkânı verilerek insanlarla iyi ilişkiler kurabilme, kendini geliştirme becerisi kazandırılır. Bu bağlamda gençlerin manevi gelişimlerine katkıda bulunmak ve Müftülüğümüzün gençlik çalışmalarını tanıtmak, öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak amacıyla 12-14 yaş grubu kız/erkek öğrencilere yönelik 24-27 Ocak tarihleri arasında 4 günlük sürecek "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesinde gerçekleştirilecektir." dedi.

Başlatılan kamp başvurularının 21 Ocak Cuma günü sona ereceğine dikkat çeken Işıldar, velilerin il veya ilçe müftülüklerine gelerek çocuklarının kayıtlarını yapabileceklerini söyledi.

Işıldar, "4 günlük kampta gençlerimiz manevi gelişimlerine katkı sunacak etkinlikler yaparken aynı zamanda sportif faaliyetlerde bulunacak, yeni arkadaşlar edinecek ve müftülüğümüzün gençlik koordinatörleri ve manevi danışmanlarının nezaretinde kamp iklimini yaşayacaklar. Gençlerimizi ara tatillerini anlamlı bir şekilde değerlendirmeleri adına kampımıza davet ediyoruz." dedi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir