• DOLAR 32.457
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2448.182
  • ...
`Batman okuyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Valiliği tarafından desteklenen ve Batman Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü "Batman Okuyor" kampanyası kapsamında saat 14.00`te 10 okuldan oluşan İlköğretim, ortaöğretim ve lise öğrencileri bir araya gelerek 15 dakika boyunca Atatürk Parkı`nda bir okuma etkinliği gerçekleştirdi.
 
Açık havada yapılan kitap okuma etkinliğine Batman Vali Yardımcısı Soner Karataşoğlu, İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan ve İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa katılarak öğrenciler ile beraber kitap okudu.
 
Ülkede kitap okuma sevgisini aşılamak adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ve öğrencilere örnek olmak için bu tür etkinlikler yaptıklarını belirten Karataşoğlu, "Yoğun zamanlarımızda bile elimize kitap alıp okumayı başarabilmek adına en azından temsili de olsa bir etkinlik yaptık. İstiyoruz ki, medeniyetler doğurmuş, dünyaya medeniyeti öğretmiş, atalarımızın bizlere bıraktığı mirasları özümsemek adına, kültürümüze sahip çıkma adına ve kitap okuyup hayatı anlama adına güzel yarınlara ulaşacağımızı ümit ediyoruz. Kitap okuma konusunda ailelerimizi, velilerimizi ve öğrencilerimizi içine alacak çok güzel bir kampanyaya start verdik. Kitaplarımız alındı ve çocuklarımıza dağıtılıyor. İnşallah daha bilinçli bir gençlik adına elimizden gelen gayreti göstererek Batman`a katkı sunmak istiyoruz" dedi.
 
15 dakikalık kitap okuma etkinliğinin ardından kitap okuma kampanyasında ödüle değer görülen 4 görme özürlü ve derece yapan 3 öğrenciye Vali Yardımcısı Karataşoğlu, Emniyet Müdürü Okan ve Milli Eğitim Müdürü Akboğa hediye verdi. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir