• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İstanbul'da iki gün kar yağışı bekleniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul’da Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre yarın (18 Ocak) karla karışık yağmur; gece saatlerinden Çarşamba öğle saatlerine kadar il genelinde kar yağışı bekleniyor.

Salı günü (18 Ocak) görülecek yağışların, günün ilk saatlerinden itibaren yağmur ve karla karışık yağmur olarak başlayacağı, Anadolu Yakası başta olmak üzere, akşam saatlerine kadar yüksek kesimlerde kar, diğer yerlerde yer yer yağmur ve karla karışık yağmur olarak devam edeceği tahmin ediliyor.

Ayrıca, gece saatlerinden Çarşamba günü (19 Ocak) öğlen saatlerine kadar kuzey ve doğu ilçeler başta olmak üzere İl genelinde kar yağışlarının görüleceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz’de rüzgârın, batı ve kuzeybatıdan, bugün (Pazartesi) akşam saatlerinden sonra ve yarın (Salı) sabah saatlerine kadar doğusunda güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın, yarın (Salı) öğle saatlerinde batısında, akşam saatlerinde doğusunda etkisini kaybedeceği bekleniyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir