• DOLAR 32.643
  • EURO 35.448
  • ALTIN 2507.915
  • ...
Kritik kabine toplantısı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gündemde birçok sorunun cevabının çıkacağı düşünülen kabine toplantısı sabırsızlıkla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplayacağı kabine toplantısında çıkacak olan kararların neler olacağı merak ediliyor.

Kabine toplantısının gündemi!

Korona virüsün yeni varyantı Omicron'a bağlı olarak vaka sayılarındaki artış hızla devam ediyor. Vatandaşlar “yeni tedbirler gelecek mi?” sorusuna yanıt ararken gözler kabine toplantısına çevrildi. Avrupa'da yeni kararların alınmasıyla beraber Beştepe'de yapılacak olan kabine toplantısında ek tedbirlerin devreye girmesi yeniden gündeme geldi. Ayrıca fahiş fiyat artışı ve stokçular gündemde.

Kabine Toplantısı ne zaman?

Korona virüs ve karantina süreciyle ilgili sorular gündeminde yer almaya devam ediyor. Vaka sayılarının 70 binleri geçmesi ile beraber yeni kısıtlamaların olup olmayacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Yapılacak kabine toplantısında korona virüs salgınının değerlendirilmesi bekleniyor. Ancak toplantının tarihi hakkında açıklama yapılmadı. Kabine Toplantısı genellikle 15 günde bir gerçekleşiyor. Son Kabine Toplantısı 3 Ocak 2022 Pazartesi günü gerçekleştirildi. Dolayısı ile bir sonraki toplantının 17 Ocak Pazartesi günü yapılması ön görülüyor. Toplantının tarihi hakkında bilgilerin ilerleyen günlerde gelmesi bekleniyor.

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir