• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Rahmet Eli Kapıda Tesilm Yardımlarına Devam Ediyor- Foto
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Daha önce fakir ve muhtaç ailelerin dernek binasına gelerek aldıkları yardımları Rahmet Eli Gıda Bankası artık bu ailelerin kapılarına kadar götürerek teslim ediyor. Dernek binasında dağıtılan yardımların kimi sıkıntılara neden olması nedeniyle geçtiğimiz aylarda başlanan uygulamaya bu ay da devam edildi.
 
Her ayın ilk haftası dernek binasında toplanan üye ve gönüllüler tarafından oluşturulan ekipler yardımları ellerindeki fakir ve muhtaç bilgi formuyla, ailelere ulaştırıyor. Burada muhtaç aileleriyle kısaca sohbet eden üye ve gönüllüler ailelerin dilek ve şikâyetlerini aldıktan sonra güncelledikleri bilgi formunu yetkililere teslim ediyor.
 
Başlatılan bu uygulamayla beraber mağdur aileleri hem ziyaret ettiklerini hem de yardımlarını verdiklerini söyleyene üye ve gönüllüler, "Başlatılan bu uygulama sayesinde ailelerimiz artık yorulmuyor. Bu uygulama sayesinde biz de onların durumunu yerinde görerek ne kadar yüce bir işi üstlendiğimizin farkına varıyoruz. Burada ailelerimizle sohbet ediyoruz. Hal ve hatırlarını soruyoruz. Başka bir ihtiyaçları varsa bunları not edip o ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştular. (Fırat Arslan-İLKHA)

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir