• DOLAR 32.44
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2441.494
  • ...
HÜDA PAR ilçelerde tespit ettiği sorunları konunun muhataplarına iletmeye devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Kayseri İl Başkanlığı olarak sürekli sahada olduklarını belirten HÜDA PAR Kayseri İl Başkanı Mehmet Çalhan gerçekleştirdikleri ziyaret ile ilgili şunları söyledi:

“Haftalık halk ziyaretlerimizde, halktan aldığımız sorunları konunun muhataplarına götürme noktasında ciddi bir çalışmanın içeresindeyiz. Son zamanlarda yaptığımız çalışmalardan bahsedecek olursak, Felahiye ve Akkışla ilçemizde yaptığımız ziyaretlerde halkımızın özellikle eğitim alanındaki şikâyetleri, öğretmenlerin ilçede kalmaması veya yeterli şekilde ilçelere öğretmen atanmaması dolayısıyla eğitimde yaşanan sıkıntılardan dolayı halkın çocuklarını okutabilmek için il merkezine göç etmesi gibi sorunlarını tespit ettik. Bununla ilgili de özellikle köy okullarının muhatabı olarak yerelde Felahiye Kaymakamıyla ve Felahiye ilçe Milli Eğitim Müdürüyle bu konuyu görüşüp kendilerine ilettik. Onlar da bizim bu çalışmalarımızı olumlu gördüler, gerçekten böyle problemler olduğunu ve yerinde tespitler olduğunu bize ilettiler. Biz bu problemleri yereldeki muhataplara ilettikten sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirerek onlara da hem yereldeki sorunları hem de il bazındaki genel eğitimle ilgili sorunları ilettik. Milli Eğitim Müdürü de sorunlara çözüm bulma noktasında olumlu yaklaştı ve bu sorunların takipçisi olacağının bize taahhüdünü verdi.”

“Halk ile irtibatını koparan bir siyasi yapı kesiklikle ayakta duramaz”

HÜDA PAR Kayseri İl Başkanı Mehmet Çalhan

Çalhan, “Biz de HÜDA PAR olarak halkımızın sorunlarına çözüm bulma noktasında tribünlere oynayarak değil, gerçekten halkın sorunlarını tespit edip konunun muhataplarını sıkıştırarak yapıcı bir çözüm bulma noktasında çalışmalarımızı yapıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz inşallah. Yıllık programımıza uyarak her hafta bir ilçemizi ziyaret edip caddelerini, sokaklarını dolaşıyoruz. Çünkü halk ile irtibatını koparan bir siyasi yapının kesiklikle ayakta duramayacağının farkındayız. Bunun için de biz halktan kopmayarak, halk ile bütünleşerek sağlam adımlarla çalışmalarımızı yürütüp yolumuza devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

 







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir