• DOLAR 32.296
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2408.374
  • ...
Patlayan su borusu vatandaşların tepkisine neden oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Özbek Mahallesi ile sanayi arasında bulunan yolun kenarında aylardır yeraltından su çıkıyor. Patlak su borusundan sızdığı düşünülen su nedeniyle zeminde de çökme tehlikesi yaşanıyor. Yol kenarında biriken ve yola taşan su görüntü kirliliğiyle birlikte kötü kokuların yayılmasına da neden oluyor.

Vatandaş, defalarca durumu ŞUSKİ'ye bildirdiğini fakat çalışmalar incelemeden öteye geçmediğini ve bir an önce patlağın tamir edilmesini istiyor.

HÜDA PAR Ceylanpınar İlçe Başkanı Adnan Sağlam vatandaşların yaşadığı sıkıntıyı yerinde inceledi.

Yoldan meydana gelen su sızıntısının Özbek Mahallesi sakinlerini mağdur ettiğini belirten Sağlam, su patlağının bir an önce yapılması gerektiğini belirtti. Meydana gelen su patlağının sanayinin zemininde de çökmeye sebep olabileceğini aktaran Sağlam şunları dile getirdi:

"Vatandaşlar aylardır büyük bir mağduriyet yaşıyor. ŞUSKİ basit bir su patlağını yapamıyorsa ne işe yarıyor. Küçük bir su sızıntısı gibi görünse de ileride sanayi sitesinin zemininde çökmeye de neden olabilir. Bu durumda ŞUSKİ yaşanacak daha büyük mağduriyetlerle doğacak zararı karşılayacak mı?" diye konuştu." (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir