• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Bölge Birincisi Milli Eğitim Müdürü'nü ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Dördüncü Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları Bölge Finali'nde şiir dalında birinciliği elde eden Van İskele Anadolu İmam-Hatip Lisesi 10.sınıf öğrencisi Yüsra Acar ve bölge finaline katılan öğrenci ve İmam-Hatip Lisesi idarecileri Van İl Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına'yı makamında ziyaret etti.


Öğrenci ve okul idarecilerini makamında kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Kına, "Eğitim kurumlarımız birçok alanda bölge ve ülke müsabakalarında ilimizi temsil ediyorlar. Öğrencilerimizin bu tür etkinliklere katılmaları bizi mutlu etmektedir. Ayrıca bu öğrencilerimizden Yüsra Acar kızımız, Mardin Kızıltepe'de gerçekleştirilen bölge finalinde birinci gelerek Türkiye Finali'nde sadece ilimizi değil bölgemizi temsil edecektir. Bu başarısından dolayı ve bize yaşattığı mutluluk nedeniyle ailesine, okuluna ve kendisine teşekkür ediyorum" dedi.


Türkiye finalinde bölgeyi temsil edecek
Gerçekleştirilen ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına, 17-18 Mayıs tarihlerinde Konya'da yapılacak Türkiye finalinde Arapça şiir dalında bölgeyi temsil edecek olan Van İskele Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Yüsra Acar'a başarılar diledikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.


Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 27 Nisan 2013'te gerçekleştirilen 4. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları Bölge Finali'nde, Arapça bilgi yarışması, Arapça musiki ve Arapça şiir okuma, Arapça Hitabet dallarında yapılan yarışmaya Hüseyin Çelik Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Mizancı Murat İmam-Hatip Lisesi ve İskele İmam-Hatip Lisesi Van'ı temsilen katılmışlardı. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir