• DOLAR 32.591
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2418.276
  • ...
Ağrı İHH İnsani Yardım Derneği'nden ihtiyaç sahibi ailelere kış yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yürütülen yardım çalışması kapsamında 20'den fazla aileye kömür yardımında bulunduklarını belirten Ağrı İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Kerem Engin, zor günler geçiren ihtiyaç sahibi aileler için daha fazla çalışma yürütmek istediklerini ve bu kapsamda hayırseverlerin duyarlılığının daha fazla olması gerektiği çağrısında bulundu.

2009 yılından beri Ağrı İHH olarak, il merkezdeki 18 mahallede ve ilçe, köylerde imkanlar dahilinde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere, hayırseverlerin desteği ile ulaşmaya gayret gösterdiklerini belirten Kerem Engin, hayırseverlerin destekler ile çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Konuşmasında kömür fiyatlarında yaşanan artışlara değinen Engin, "Son zamanlarda ürün fiyatlarından yaşanan artış, kömür fiyatlarına da maalesef yansıdı. Halkımızın alım gücünün düşmesinden kaynaklı olarak ihtiyaç sahibi aileler geçinmekte zorlanıyor. Bizler Ağrı İHH olarak hayırsever kardeşlerimizin destekleriyle kışın başlamasından bu yana 20 den fazla ailemize kömür ve gıda desteğinde bulunduk. Ancak hala bizlerden kömür ve odun talebi olan ve sırada bekleyen daha birçok ailemiz var." ifadelerini kullandı.

"Ağrı İHH olarak tüm hayırsever kardeşlerimize bir çağrıda bulunuyoruz. Gelin hep birlikte kışın uzun ve sert geçmesinin oluşturduğu sıkıntılara karşı akrabalarımız ve komşularımızdan başlayarak tanıdığımız bildiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere yönelik bir iyilik seferberlik başlatalım." diyen Engin sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu zorlu süreci paylaşarak kolaylaştıralım. Ağrı halkı cömerttir, misafirperverdir, herkes yanı başında bulunan ihtiyaç sahiplerine kol kanat germelidir. Her birimiz 'Kış Üşütür Kardeşlik Isıtır' diyerek bu kışı çevremizdeki ihtiyaç sahipleri için kolaylaştıralım. Kimin elinden ne geliyorsa, kimin imkânı ne kadar yapabilmeye elveriyorsa mutlaka bir şeyler yapmalı. Hem ürünlerin fiyatlarında oluşan artışlar hem de kış aylarının getirdiği dezavantajlar karşısında zor günler yaşayan kardeşlerimize daha çok destek olmalıyız.

Başlattıkları yardım kampanyasının devam ettiğini hatırlatan Engin, "Bizler bu kapsamda Ağrı için 'Kış Üşütür Kardeşlik Isıtır'  sloganıyla bir yardım kampanyası başlattık. Sizlerin destekleriyle daha çok ihtiyaç sahibi ailemize yardımlar ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu güne kadar destek ve dualarını esirgemeyen tüm kişi ve kurumlardan ayrıca her zaman projelerimize paydaş olup destek veren STK’lara, ve hayra vesile olan basın camiasına çok teşekkür ediyoruz. Tüm hayırseverlerin bu çalışmaya desteklerini bekliyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir