• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Vizyon projenin ikinci etap ihalesi yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Batman Belediyesi tarafından yürütülen ve kente nefes aldıracak olan "Turgut Özal Bulvarı Vizyon Projesi 2. Etap Sokak Sağlıklaştırılması ve Peyzaj Uygulaması" yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.

 

Üç aşamada tamamlanacak projenin 2. etabı olan Worldmar Kavşağı`ndan, Çömçe Lokantası Kavşağı`na kadarki bölümü ihalesi yapıldı.

 

Batman Belediyesi`nin vizyon projelerinden "Turgut Özal Bulvarı Kentsel Tasarım, Sokak Sağlıklaştırılması ve Peyzaj Uygulama Projesi"nin 2. etap yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.

 

Batman Belediyesi Konferans Salonu`nda Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Caymaz başkanlığında gerçekleşen "Turgut Özal Bulvarı Kentsel Tasarım, Sokak Sağlıklaştırılması ve Peyzaj Uygulama Projesi"nin 2. etap yapım işi ihalesine Ak Kurt Yapı Turizm Şirketi, M. Fırat Ekmen-Demir İş kardeşler ortaklığı, Şen Yol İnşaat, Ağaoğlu Madencilik İnşaat, Atlas Grup - Mostar ortaklığı ile Cihaner Mühendislik olmak üzere toplam 6 firma katıldı.

 

Yaklaşık maliyeti 6 milyon 833 bin lira olan ihalenin açılışında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı ve İhale Komisyonu Başkanı Hayrettin Caymaz, "Bugün burada Batman`ın ana arterlerini oluşturan Turgut Özal 2. etap peyzaj ihalesini yapmak için toplanmış bulunmaktayız. Bu projenin öncelikle Batman`a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu projemizle birlikte hem Batman`ın yaya ve trafik akışının rahatlayacağını hem de kentin modern bir görüntüye kavuşacağına inanıyoruz. Tüm katılımcılara teşekkürlerimizi ifade ediyoruz" şeklinde konuştu. (Sezer İlbasan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir