• DOLAR 32.421
  • EURO 34.839
  • ALTIN 2400.673
  • ...
Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu, HDP'nin hem huyundan hem suyundan kapmış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu'nun "belediye başkanları dinleniyor" iddiasıyla ilgili "Aynı iftirayı her yıl aralık ayında değiştirerek tekrarlayan Kılıçdaroğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz" dedi.

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şunlara yer verdi:

Kemal Kılıçdaroğlu, HDP ile kol kola girip, eşbaşkanları ile şen şakrak fotoğraf çektirince, hem huyundan hem suyundan kapmış. Aynı iftirayı her yıl aralık ayında değiştirerek tekrarlayan Kılıçdaroğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz.

Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na (İBB) yönelik çalışanların terörle iltisaklı olduğu gerekçesiyle başlatılan teftiş hakkında, "Yerel yönetimlerde CHP'nin başarısını Erdoğan bir türlü sindiremedi. Belediye başkanının Milli İstihbarat Teşkilatı mı var? Ama onların yanında terör örgütleriyle kucaklaşan bir sürü adam var. Hazmedemedikleri için saldırıyorlar. İçişleri Bakanlığı müfettişleri görevlendirmiş. Geç kaldın kardeşim. Daha önce gönderseydin bari. Sadece o değil ki... Bizim bütün belediye başkanlarımızın telefonlarını dinliyorlar. Başkanlar için özel masalar kurdular, bütün alınan elemanlara bakıyorlar. Baksınlar. Eğer terör örgütüyle iltisaklı varsa ilgili kamu kuruluşu devlet geleneğinde uyarılır. İktidarda kalmak için söylemeyecekleri yalan, atmayacakları iftira yok. " ifadelerini kullanmıştı.

 

(İLKHA)

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir