• DOLAR 32.383
  • EURO 34.662
  • ALTIN 2391.912
  • ...
Bağlar Belediyesi 14 spor tesisi için çalışma başlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağlar ilçesinin 10 bölgesinde sentetik yüzeyli futbol sahası, 3 yerde basketbol sahaları ve bir yerde de voleybol sahası inşaatı devam ederken, tesislerin 2022 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Kırsalda Alatosun, Körtepe, Karahan, Gömmetaş, Tokaçlı, Özdemir ve Yiğit Yolu mahallerinde sentetik yüzeyli futbol sahaları yapılırken merkez Bağcılar Mahallesi Evrim Alataş Caddesi, Yeniköy Mahallesi Karanfil Sokak ve Yeniköy Mahallesi Bağlar Gençlik Spor Merkezi noktalarında sentetik saha çalışmalarının hayata geçirilmesine devam ediliyor.

Ayrıca havaalanı yolu üzerinde voleybol sahasının kazandırılması için çalışma yapan belediye, kendi imkanlarıyla Yeniköy Mahallesi ve Bağcılar Mahallesi Evrim Alataş Caddesi’nde basketbol sahalarını inşa ediyor.

Genç nüfusun yoğunlukta olduğu bir ilçe olduklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, milletin kaynaklarını doğru değerlendirerek milletin evlatlarının sağlıklı koşullarda spor yapması için bu projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Beyoğlu, "Amacımız her mahalleye çok amaçlı spor tesisleri kazandırmaktır. Kendi imkanlarımızla yapımını sürdürdüğümüz bu tesisler halka açık olacak. 2022 yılı içerisinde gençlerimize vereceğimiz yeni müjdelerle beraber bu tesislerimizi inşallah tamamlayacağız." dedi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir