• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Umut Kervanı ikinci bölge Koordinatörlüğü 2021 çalışmalarını değerlendirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Umut Kervanı Vakfı  ikinci Bölge koordinatörlüğü tarafından 2021 çalışmalarının değerlendirildiği ve 2022 yılı çalışmalarının planlandığı toplantı, Şanlıurfa Umut Kervanı Derneği ev sahipliğinde gerçekleşti.

Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran'ın da katıldığı toplantıda sahada daha etkin olunabilmesi için yapılacak adımlar konusunda istişarelere bulunuldu.

Umut Kervanı Genel Merkezi olarak ikinci bölgedeki Umut Kervanı derneklerininin çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Şanlıurfa'ya geldiklerini belirten Kurtaran, " İkinci bölgemizde sahada etkin olan dernekleri ve onunla birlikte diğer dernekleri ziyaret ettik. Adana'dan başlayarak Mersin, Gaziantep,  Adıyaman ve şimdi de Şanlıurfa'dayız. Şanlıurfa'daki çalışmaları değerli başkanımızdan dinledik ve istişarelerde bulunduk. Özellikle Umut Kervanı olarak salgının etkilerini sahada görebiliyoruz. Bununla birlikte son zamanlarda küresel bir ekonomik sıkıntı söz konusudur.  Bu sıkıntılarla beraber gerçekten de insanlar zor durumdadır.  Bugün başkanımızla birlikte bazı ekonomik durumu iyi olmayan aileleri ziyaret ettik. İnsanların kendilerine uzanacak bir ele ihtiyaçları var. Umut Kervanı olarak inşallah her daim yanlarında olmaya ve sıkıntılarına çare olmaya gayret sarfedeceğiz. Hayırseverler, yaptıkları hayırların yerini bulduğunu, insanların sıkıntılarına çare olduğunu görebilirler." şeklinde konuştu.

"İnşallah ihtiyaç sahipleri için 'umut' olmaya devam edeceğiz"

Açıklamasının devamında hayırseverlere seslenen Kurtaran, " Hayırseverler, Umut Kervanı aracılığıyla yapmış oldukları bütün hayırları, onların adına ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bununla birlikte bizim plan ve projelerimiz de devam ediyor. 2022 yılında neler yapabileceğimizi konuştuk. 2022 yılında sahada daha etkin olabilmemiz için çalışmalarımızı artıracağız. Kayıtlı olan tespitli ailelerimiz var; ancak insanlar daha çok kendilerine yardım eli uzatılmasını bekliyor. Bizde bu konuda üzerimize düşeni yapacağız. Bununla birlikte yurt içi ve yurt dışı çalışmalarımızı değerlendirdik. İnşallah ihtiyaç sahipleri için 'umut' olmaya devam edeceğiz. Allah çalışma yapan tüm başkan, üye ve gönüllülerimizden razı olsun. Arkadaşlarımız bu konuda üzerlerine düşeni en güzel şekilde yapıyorlar." dedi. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir