• DOLAR 34.251
  • EURO 37.589
  • ALTIN 2929.237
  • ...
Öğrencilerin barınma sorunu görüşüldü‏
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemil Manap, Yardımcı Doç. Dr. Funda Masdar, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Batman Yurt Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdür Yardımcısı Esma Aydemir, Prof. Dr. Uluçam`ı kapıda karşıladı.

Uluçam burada yaptığı konuşmada, "2013-2014 eğitim öğretim döneminde üniversitemizi büyüttük. Önümüzdeki dönem 2 yıllık bölümlerimiz Merkez Kampüsünde, 4 yıllık bölümlerimiz ise Batı Raman Kampüsümüz de ders görecek. Şu an devamlı öğrenci sayımız 5 bin 48, önümüzdeki yıl açılacak olan yeni bölümlerle beraber sayımız 6 bin 500 olacak. Bu nedenle de önümüzdeki yıl oluşabilecek barınma sorununu sizlerle beraber, istişare ederek zamanı gelmeden çözmek istiyoruz" dedi.

Batı Raman Kampüsü`ndeki yurdun son derece konforlu olduğunu da sözlerine ekleyen Uluçam, "2 kişilik odalar ve yüksek lisans öğrencilerimiz için tek kişilik odalarımız mevcut. Yeni Kampüsü`müze taşınmaya başladığımız şu dönemde oluşabilecek her türlü sorunu gidermek için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Öğrencilerimizin ulaşım sorunu içinde gerekli tedbirleri aldık. Önümüzdeki iki ay boyunca öğrencilerimizin Batı Raman Kampüsüne ulaşımı ücretsiz bir şekilde sağlanacaktır" ifadelerinin kulandı.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdür Yardımcısı Esma Aydemir ise, Uluçam`a yurtlarla ilgili genel bilgiler vererek fikir alışverişinde bulundu. Öte yandan Aydemir, öğrencilerin yurt durumlarıyla ilgili duyarlılığından ötürü Uluçam`a teşekkürlerini sunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (M. Fatih Akgül-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir