• DOLAR 32.417
  • EURO 34.546
  • ALTIN 2384.455
  • ...
Metaverse'te arsa fiyatları 16 ayda 200 kat artacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Metaverse'te satılan dijital arsalar, büyük rağbet görüyor. Metaverse arsaları almak için arsa satışını yapan bir proje bulmak gerekiyor. Bu tür projeleri, çeşitli metaverse çalışmalarını açıklayan ve yatırımcılar arayan siteler üzerinden bulmak mümkün.

İşte, adım adım metaverse'den arsa satın almak...

METAVERSE ARSA NASIL ALINIR?

 Sanal dünya üzerinde bir arsanız olmasını istiyorsanız metaverse projeleri üzerinden arsa satın alabilirsiniz. Blocktopia jetonu olan blok coin üzerinden arsa alım işlemi yapılmaktadır.

Blocktopia arsa satışları yakın zamanda başlayacaktır. Level üzerinden seçerek arsa seviyesini belirleyebilirsiniz. Level 1 den Level 21 e kadar sanal dünya üzerinden arsalar oluşturulmuştur. Blocktopia stake ederek kısa, orta ve uzun dönem şeklinde gelir elde edebilirsiniz. Stake işleminin yıllık getirisi yüzde 20 ile yüzde 60 arasında yer almaktadır.

METAVERSE ARSA FİYATLARI

Metaverse arsa fiyatları ekosistemlere göre değişiklik göstermektedir. Sanal dünya üzerinde bulunan blocktopia arsa fiyatları level seviyelerine göre 400.000 BLOK ile 1.600.000 BLOK arazisi de değişiklik göstermektedir.

 Axie İnfinity 9 tane arazi 1.5 ETH gibi yüksek bir rakama satıldı. NFT ile bu arsaları tekrar satışa çıkarak normal ev satışı gibi kar elde edebilirsiniz. Türkiye'de nasıl Kadıköy, Nişantaşı ev fiyatları nasıl farklıysa sanal dünyada da arazi fiyatları seviyelere göre farklılık göstermektedir.

Metaverse arazi ekonomisi gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. 2 ay önce aldığınız arazi şimdi satmak isterseniz 10 katına satabilecek konuma gelebilirsiniz.

Arsa fiyatları dolar bazında ise bin dolar ile beşyüz bin dolar arasında değişiklik göstermektedir. Bu fiyatlar normal şartlara göre yüksek kalmaktadır.

Bu haberler de ilginizi çekebilir