• DOLAR 34.181
  • EURO 37.769
  • ALTIN 2915.208
  • ...
Diyarbakır`ın bitmeyen yolları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - İnşaatı devam eden Otogar, Doğum Hastanesi, Hal - 1, Hal - 2, Mega Center - Migros Köprülü Kavşaklarında yapılan çalışmaları inceleyen Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak yapılan çalışmaların hızlandırılmasını istedi. Yüklenici firma yetkilileri ise Otogar Köprülü Kavşağı`nın 30 Mayıs itibari ile tamamen faaliyete geçeceğini söyledi.
 
Otogar Köprülü Kavşak`ta süren çalışmaların hızlandırılmasını isteyen Toprak, "Seyrantepe`den Otogar Kavşak`a kadar tüm alt ve üst geçitler ile köprülü kavşakların yan yolları ile birlikte 1. Kat asfaltının yapılması ve mayıs ayının sonuna kadar tamamlanması gerçekleştiriliyor. Halkın daha iyi şartlarda ulaşım imkanına sahip olması için yapılan bu çalışmalarda yüklenici firma olarak üstlenilen işleri zamanında yetiştirilmesi çok önemlidir" dedi.
 
Seyrantepe, Dicle Üniversitesi ve Dicle Kent Köprülü Kavşakları`nın bitirildiğini ifade eden Toprak, " Kantar, Hal-1, Hal-2, Otogar, Doğum Hastanesi ve Migros Köprülü kavşaklarında sona yaklaşıldı ve mayıs ayının sonuna kadar tamamlanacak. İl genelinde 12 kavşaktan geri kalan 4 kavşağın da yapımının 2013 yılı sonunda tamamlanarak hizmete açılmasını planlıyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Hatırlanacağı üzere bazı kavşakların 2012 Aralık ayında bitirilmesi gerekirken 2013 Nisan ayına ertelenmişti.
(M.Sait Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir