• DOLAR 34.223
  • EURO 37.938
  • ALTIN 2919.06
  • ...
Peygamber Sevdalıları Platformundan İLKHA`ya teşekkür ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Batman Mevlüd Alanında gerçekleştirilen "Özgürlük ve kurtuluş önderi Hz Muhammed (s.a.v)" Kutlu Doğum etkinliği yüz binlerin katılımı ile gerçekleşti.

Batman Peygamber Sevdalıları Platformu Başkanı Ekrem Gülşen ve Peygamber Sevdalıları Platformu yetkililerinden Nurettin Teymur ve Feyzi Aydın, İlke Haber Ajansı (İLKHA) Batman Temsilciliğine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri, ziyaret esnasında etkinlik öncesini ve sonrasını takip eden ve yaptıkları haberlerle büyük mevlit etkinliğine destek olan İlke Haber Ajansı Batman Temsilciliğine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Batman Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörü Ekrem Gülşen, "Batman halkı Peygamber Efendimize olan sadakatini ve özlemini ortaya koydu. Halkımız başta olmak üzere, basına, özel araçları ile seferler düzenleyen araç sahiplerine, etkinlikte görev yapan bayan ve erkek kardeşlerimize, bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.
(Abdurrahman Avşar-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir