• DOLAR 34.157
  • EURO 37.908
  • ALTIN 2916.651
  • ...
HÜDA PAR derin yapıların uykusunu kaçırmıştır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ANKARA - HÜDA PAR Ankara İl Başkanlığı, partinin Ceylanpınar ilçe binasına düzenlenen saldırıyı kınadı.
 
HÜDA PAR Ankara İl Başkanı ve ilçe başkanları Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz`un da katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda Ankara`daki çalışmalar hakkında Yavuz`a brifing verildi.
 
Toplantıdan sonra açıklamada bulunan HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Enver Yıldırım, "Bilindiği üzere Türkiye genelinde teşkilatlanma süreci devam eden Hür Dava Partisi Allah`ın izni ile kısa bir sürede kırkı aşkın il, ve bu illere ait ilçe ve beldelerde teşkilatlanmasını tamamlamıştır. Milletin derdini kendine dert, acılarını kendi acıları, sevincini de kendi sevinci gibi gören bu halkın değerleri doğrultusunda siyaset yapma çabası içinde olan Hür Dava Partisi İslami ve insani olan her konuda her türlü çalışmanın içinde yer almak, söz sahibi olma şiarı ile hareket etmektedir." İfadelerini kullandı.
 
HÜDA PAR`ın temiz siyaset, dürüst anlayış ve halkın insani ve İslami ihtiyaçlarını karşılama yönünde yoğun bir çalışma içinde olduğuna dikkat çeken Yıldırım, "Hür Dava Partisinin bu çalışmaları bazı derin yapıların uykularını kaçırmıştır. Halkın partimize olan teveccühü ve yönelişini kırmak için eskiden olduğu gibi bugün de bu derin yapılar sahnedeler. Bilindiği üzere Şanlıurfa ilimizin Ceylanpınar İlçe Teşkilatımıza hain bir saldırı yapılmıştır. Bu saldırılar bizim azmimizi ve kararlılığımızı arttırmaktan başka bir işe yaramayacaktır. HÜDA PAR Ankara İl Başkanlığı olarak Ceylanpınar İlçe Teşkilatımıza yapılan bu alçakça saldırıyı kınıyoruz. Çıktığımız bu yolda mutlaka engeller ve çalışmalarımızı sekteye uğratma girişimleri olacaktır. Ancak bilinmelidir ki bizler bu yolda gelecek olan tüm tuzakların boşa çıkarmak için çalışmalarımıza yılmadan, kararlılıkla devam edeceğiz. Yapılan saldırıyı tekrar kınıyor ve faillerinin bir an önce yakalanmasını ilgili mercilerden bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyururuz." İfadelerini kullandı.(İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir