• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
Adana Vuslat FM`in Salâvat sayısı 205 milyona ulaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Peygamber Sevdalıları Platformunun başlattığı "Milyar Salâvat" kampanyasında sona ererken sadece Adana Vuslat FM`in dinleyicilerinden yazdırarak ulaştığı salâvat sayısının 205 milyon olduğu kaydedildi.
 
Vuslat FM tarafından desteklenen salâvat kampanyasının 1 Mart itibarıyla başlayıp 30 Nisan`da son bulduğunu hatırlatan Adana Vuslat FM`in Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Dağtekin, "Milyar Salâvat" kampanyasına dinleyicileri tarafından yoğun teveccüh gösterildiğini söyledi.
 
Salâvat kampanyasında amacın insanları salâvata yöneltip, Hz Peygamber efendimizi ve mesajını gündemde tutmak olduğunu belirten Dağtekin, "Hamd olsun `Milyar Salâvat`kampanyamız, o kadar çok ilgi gördü ki; çarşıya çıkınca elinde zikir-matik olan ve salâvat çeken birçok kişi görüyoruz. Şehir merkezlerinde, işyerlerinde, okullarda ve evlerde ellerden zikir-matik, dillerden salavat ve zikirler düşmüyor. 7`den 70`e herkes Peygamber efendimize salâvatlar getiriyor. Hatta Avrupa`dan bizi internet üzerinden dinleyen bazı dinleyicilerimiz, bizi arayarak salâvatlarını yazdırdılar " dedi.
 
Çekilen salâvatların, Peygamberi bir iklim oluşturduğunu ifade eden Dağtekin; "Bu kampanyayı başlatan, katılan ve destek olup yayılmasını sağlayan herkesten Allah razı olsun" şeklinde konuştu.
Öte yandan; Salâvat kampanyasının finali için Vuslat FM`de "Milyar Salâvat" programı yapıldı.
 
Canlı yayınlanan programda dinleyiciler tarafından; 205 milyon salâvat, 500 bin Kelime-i Tevhid, 15 bin İhlas Suresi ile on binlerce Fatiha, Yasin, Tebareke, Amme ve Hatimi şerifler okunduğu duyuruldu.
Programın sonunda yapılan duada; başta Suriye olmak üzere Arakan, Mali, Irak, Afganistan, Çeçenistan, Filistin ve tüm İslam coğrafyasındaki Müslümanlar için nusret istendi.
(Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir