• DOLAR 34.205
  • EURO 38.158
  • ALTIN 2899.561
  • ...
Saldırı kınandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Hür Dava Partisi Ceylanpınar ilçe teşkilatasının gece yarısı kimliği belirsiz kişiler tarafından molotoflu saldırıya uğramasının ardından Hür Dava Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın ile yanlarındaki heyet Ceylanpınar ilçe teşkilatını ziyaret edip, parti binasında bir basın açıklaması yaptı.

Olayı kınayan Yalçın, "Yeni süreci hazmedemeyen, insanlıktan nasibini almamış, bu halka ve bölgeye hizmetin, huzurun ve barışın gelmesini istemeyen karanlık ve kirli eller tarafından saldırı yapıldı. Saldırıda can kaybının olmaması sevindirici olmakla beraber, toplumun bütün katmanlarından barış ve huzurun oluşmasına destek verildiği bir dönemde, böyle bir saldırının gerçekleştirilmiş olması düşündürücü ve kaygı verici bir durumdur" dedi.

Amacı ve gayesi sadece adalet, barış, huzur, zulmün sona ermesi, insanların kaynaşma ve kardeşlik olduğunu belirten Yalçın, "Hür Dava Partisine yapılan bu tür saldırılar hiçbir şekilde hakka ve halka hizmeti kendine gaye edinen HÜDA PAR`ın güneşini söndürmeye Allah`ın izniyle kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu tür saldırılar hiçbir şekilde amacına ulaşamayacağı gibi, halkımızla birbirimize daha yakınlaşmamıza ve kenetlenmemize Allah`ın izniyle vesile olacaktır " şeklinde konuştu.

Ceylanpınar halkının açılış esnasında gösterdikleri teveccühten ziyadesiyle memnun olduklarını ifade eden Yalçın, "Bu tür saldırılar halkın bize karşı gösterdiği teveccühe gölge düşüremeyecek ve halkın bu oyunu boşa çıkaracağına olan inancımız tamdır" dedi.
(Osman Gülebak-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir