• DOLAR 34.18
  • EURO 38.281
  • ALTIN 2911.68
  • ...
CHP`li Belediyenin Kutlu Doğum tahammülsüzlüğü tescillendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HATAY - CHP`li Belediyenin Kutlu Doğum etkinliği için izin vermediği alanda bugün sol gruplar 1 Mayıs`ı kutladılar. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İskenderun İlim-Der Başkanı Halil Duvarcı, "7 Nisan`da Anıt Meydanı`nda yapmayı planladığımız etkinlik isteğimiz, belediyenin yetki alanına girmemesine rağmen güvenlik bahanesiyle geri çevrildi. Anıt Meydanı`nda Kutlu Doğuma izin verilmedi. Aynı belediye, aynı zabıta, aynı emniyet ve aynı kaymaklık KESK İskenderun Şubesinin Anıt Meydanı`nda düzenlediği 1 Mayıs kutlamada herhangi bir sakınca görmedi. Zabıta amirliği ise bu kez güvenliği sağlamakta bir sakınca görmemiş olacak ki etkinliğe izin verdi. Bugün itibariyle CHP zihniyetinin uyguladığı çifte standartla Peygambere ve İslam`a olan hazımsızlığını bir kez daha gösterdi" dedi.

İskenderun`da faaliyet gösteren Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin (İLİM-DER) 7 Nisan`da Anıt Meydanı`nda düzenlemek istediği Kutlu Doğum etkinliği CHP`li İskenderun Belediyesi tarafından güvenlik bahanesiyle engellenmişti.

Emniyetin ve kaymaklığın izin vermesine rağmen kendine mülkü amir yetkisi veren Zabıta Müdürlüğü güvenliği sağlayamayacağını ve canlı bomba ihbarlarını aldıklarından dolayı etkinliğin yapılmasına izin vermemişti.
(Mehmet Ün-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir