• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Malatya’da güvenlik personelinden örnek davranış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçtiğimiz günlerde yolculuk yapmak için otogara gelen Yakup Yılmaz, yanında bulunan diz üstü bilgisayarını otogarda unuttu. Otogar peronunda unutulan diz üstü bilgisayarı bulan güvenlik personeli Murat Gönültaş, tutanakla bilgisayarı emanete aldı.

Daha sonra yapılan çalışmalarla diz üstü bilgisayarın sahibi Yakup Yılmaz'a ulaşmayı başardıklarını belirten güvenlik personeli Murat Gönültaş, "Yolculuk yapmak üzere MAŞTİ'ye gelen vatandaşımızın diz üstü bilgisayarını otogarda unuttuğunu güvenlik kayıtlarıyla tespit ettik. Tutanakla kayıt altına aldık. Güvenlik Şube Müdürlüğümüz bilgisayarın sahibine ulaştı. Biz de şu anda Yakup Yılmaz'a kaybettiği diz üstü bilgisayarı teslim ediyoruz." dedi.

Kaybettiği diz üstü bilgisayarın bulunmasından dolayı güvenlik personeline teşekkür eden Yakup Yılmaz ise, "Güvenlik personeli Murat Gönültaş'a çok teşekkür ederim. Bilgisayarımı MAŞTİ'de unutmuştum. Sağ olsunlar, bulup tertemiz bir şekilde bana ulaştırarak teslim ettiler. Kendilerine tekrardan çok teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)

 





Bu haberler de ilginizi çekebilir