• DOLAR 32.428
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.979
  • ...
Mardin Umut Kervanı dördüncü etap yardımlarını dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Mardin'de yüzlerce yetim muhtaç aileye yardımda bulunan Mardin Umut Kervanı, hayırsever bir iş adamının her bir etapta 25 bin TL olmak üzere yaptığı yardımların 4'üncü etabının da dağıtıldığını belirtti.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Umut Kervanı Mardin Temsilcisi Fatih Akman şunları söyledi:

Fatih Akman

Mardin Umut Kervanı’nın insani yardım çalışmaları yılsonuna doğru giderken aynı heyecanla devam ediyor. Hamdolsun hayırsever bir iş adamı Kasım-Aralık ayı içinde her etapta 25 bin TL olmak üzere 4 etap şeklinde 100 bin TL değerinde gıda yardımı sunmuştu. Bir, iki ve üçüncü etapları gerçekleştirmiştik. Hayırseverimiz son olarak dördüncü etapta da 25 bin TL'lik gıda bağışında bulundu. Bu yardımları, çoğunluğu yetim ailelerden oluşan yüzlerce aileye ulaştırdık. Allah'ın izniyle asgari 400 aileye toplamda 100 bin TL'lik gıda ulaştırmış olacağız. Rabbim katkı sunan hayırseverimizden razı olsun. Rabbim malına bereket katsın.

Akman, "Tabi şunu da belirtelim, hayırsever kimseler bizlere ulaştıkları takdirde yardıma muhtaç insanlara ve yetimlere ulaşma noktasındaki çalışmalarımızı sürdüreceğimizi belirtmek istiyorum. Krizin daha da derinleştiği ve bir litre yağ almanın dahi zorlaştığı bu dönemde yetim ve ihtiyaç sahiplerini anlama noktasında empati yapmamız, onları anlamamız ve bu zor günde elimizi uzatmamız daha bir anlam taşımaktadır. Bu manada sizin vesilenizle çağrıda bulunmak istiyoruz. Gelin bu zor günlerde yetim ve muhtaç kardeşlerimize elimizi uzatmaya devam edelim." dedi. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir