• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Defaatle söylememe rağmen..!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü grup toplantısında erken seçimle ilgili "Defaatle söylememe rağmen bu da yatıyor kalkıyor erken seçimden bahsediyor. Erken seçim yok. Belirlenen tarih neyse o tarihte seçim yapılacaktır. Bay Kemal, noktalı virgül değil nokta koyuyorum" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı net konuştu!

Böyle parmak sallamakla da bir yere varamazsınız. Aylardır erken seçim  diyor. Cumhur İttifakı’ndan Devlet Bey Haziran 2023’te olacağını söylüyor, ben söylüyorum. Defaatle söylememe rağmen bu da yatıyor kalkıyor erken seçimden bahsediyor. Erken seçim yok. Belirlenen tarih neyse o tarihte erken seçim yapılacaktır. Bay Kemal noktalı virgül değil nokta koyuyorum. Bu ülkede hukukun ne olduğunu öğreneceksin.

Ekonomide yaşanan gelişmeler sadece bizim ülkemize mahsus değildir. Ekonomik dediğimiz dinamik alan sürekli değişim içindedir.

Ekonominin temeli değişirken çatısının aynı kalması mümkün değildir. Dünyada bu uyumsuzluktan kaynaklanan büyük bir kavga yaşanıyor.

Kartların yeniden kırıldığı bu dönemde gelişmiş ülkeler ligine yükselen devletler önümüzdeki bir asra damgasını vuracaklardır” diyerek açıklamalarda bulundu.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir