• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Adana Umut Der hedef büyüttü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Adana Umut Der Gıda Bankası, hayırseverlerin yaptığı bağışları hiç bekletmeden yardıma muhtaç yoksullara ulaştırarak zenginle fakir arasında köprü olmaya devam ediyor.

Her ay düzenli yaptığı gıda yardımı çalışmasını bu ay da sürdüren Adana Umut Der Gıda Bankası, Mayıs ayı içerisinde 600`den fazla aileye gıda paketi dağıtmayı hedefliyor.

Mayıs ayı yardımlarını dağıtmaya başladıklarını kaydeden Adana Umut Der Gıda Bankası Başkanı Selahattin Yeniay, "Her ay rutin olarak yaptığımız yardımları sürdürüyoruz. Her ayın bir ile 5`i arasında gıda yardımlarımız oluyor. Bu ay hedefimiz 600`ün üzerinde aileye gıda yardımında bulunmak" dedi.

Suriyeli sığınmacı ailelere de yardımlarını sürdürdüklerini belirten Yeniay; "Tabi bu yardımlarımızın yanında Suriyeli mülteci aileler de yardım talebi için derneğimize gelmeye devam ediyor. İnşallah Suriyeli hiçbir aileyi boş çevirmemeye çalışıyoruz. Bu hafta içerisinde özellikle yatak, battaniye ve mutfak malzemesi dağıtımına başladık. Halkımızdan topladığımız tüm yardımları kendilerine dağıtmaya devam edeceğiz" dedi.

Düzenli yardımların sürdürülebilir olması için hayırsever vatandaşların desteklerini beklediklerini belirten Yeniay; "Adanalı hayırseverlere sesleniyoruz. Adana Umut Der olarak hem Adanalı muhtaçlar hem de Suriyeli sığınmacı kardeşlerimize yapacağınız tüm yardımlara aracılık etmeye hazırız. Gelin bu mağdur, muhtaç olan ailelerin bekleyen gözlerine bir umut da siz olun." dedi.
(Ayhan Kaya-İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir