• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Babasından Kalan Mirası İşçilerine Dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde bir iş adamı, babasından miras kalan arsayı satarak elde ettiği parayı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü`nde 78 çalışanına dağıttı.

İş adamı Kasım Yasdıoğlu, 22 yıl önce vefat eden babası Ali Yasdıoğlu`ndan miras kalan arsayı bir süre önce 41 bin 340 liraya sattı. Yasdıoğlu, bu parayı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü`nde ilçede işlettiği 5 market ve 2 restoranda çalışan 78 işçisine eşit şekilde dağıttı.

Yasdıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 78 işçisine 530`ar lira dağıttığını belirterek, şunları söyledi:

"Alın teri ile çalışan işçilerime, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü`nde böyle bir hediye vermeyi uygun gördüm. İşçilerimden memnunum. Onların bu bayramına ben de ortak olduğum için çok mutluyum. Aldığı hediyenin içerisinden 20`şer lirayı kendi istekleriyle Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı`na bağışlama kararı alan işçilerime de ayrıca teşekkür ediyorum. Örnek davranışlarından dolayı kutluyorum."

İşçileriyle halay çekerek 1 Mayıs`ı kutladı

Yasdıoğlu, geçen yıl da annesi Seher Yasdıoğlu`na ölen babasından bir miktar para kaldığını, annesinin kendisine pay olarak verdiği 12 bin lirayı da yine işçilerine dağıttığını hatırlattı.

Çalışanları ise 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü`nde kendilerini sevindiren iş verenleri Kasım Yasdıoğlu`na teşekkür ederek, onunla gurur duyduklarını ifade etti.

Bu arada, iş adamı Yasdıoğlu ve market çalışanları iş yerinin önünde davul zurna eşliğinde halay çekerek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü`nü kutladı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir