• DOLAR 32.243
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2425.365
  • ...
Kitap okuma kampanyası devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Okullarda start verilen kitap okuma kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte kitap okuyarak kampanyaya destek oldu.


Vali Yılmaz Arslan'ın başlattığı kitap okuma etkinliği her gün bir okulda yöneticilerin de katıldığı okuma saatlerinde gerçekleştiriliyor. Gündüzleri okullarda, akşamları da evler ziyaret edilerek velilerle birlikte düzenlenen kitap okuma etkinliği büyük takdir topluyor.


Batmanlılara kitap okuma sevgisini aşılamaya ve ebeveynlerin çocuklarına zaman ayırarak birlikte kitap okumalarını sağlamaya yönelik başlatılan çalışmalara kimi zamanlar Vali Arslan öncülük ediyor.


Kampanya ile ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, "Çocuklara kitap okuma alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılması, on yıl sonrası Türkiye'nin geleceğine büyük artılar sağlayacak ve Türkiye'yi dünyanın en gelişmiş ve kültürlü toplumu haline getirecektir" dedi.


Kitap okumanın toplumsal ilişkilerimizin kalitesini artıracağını, dünyaya bakış açımızı olumlu yönde değiştireceğini ifade eden Akboğa, "Toplumun bilinçlenmesi ve öğrencilerin okul hayatındaki başarıların pekiştirilmesi amacıyla Sayın Valimiz Yılmaz Arslan'ın teklif ve öncülük ettiği 'Anne - Baba Benimle Okur musun?' kampanyası Batmanlı gençlerimizin, çocuklarımızın, velilerimizin geleceğine ışık tutacak, başarılarını artıracaktır" ifadelerini kullandı. (Cevher Ekinci-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir